AAAAAA! hat mondanom sem kell,  iden is kijar nekunk a jobol, ami a szobatarsakat illeti. Igazabol en cseszerintettem el az elejen, mert mig nem erkeztek meg a magyar lanyok, gondoltam gyorsan rarepulok az egyik szobara, ahol ket lengyel rejtozkodott egymagaban. Hat, ez lehet, hogy nem volt veletlen, mert kezdenek az idegeinkre menni. Az elso szamu gazos pont veluk kapcsolatban, hogy eleve hepas mind a ketto(mondjuk sajnalom oket, meg minden, de kosz, en nem kerek belole), ami kisebb vilagvege hangulatot okozott itt nekunk. Ugy volt, h parti volt itt, es ok gyanus modon nem ittak, ugyhogy meg is kerdeztuk oket, hogy ugyan jol vannak-e. Hat, nincsenek jol. Az egyiknek asszem B van, a masiknak meg C, de mivel nem nagyon feszegettuk a temat ezutan, es mar ossze is kevertuk, h A, vagy B vagy C, igazan kezdtunk bepanikolni itt a magyarokkal. En mar alapbol nyomtam a sielest a wc-n, plusz allandoan nyomattam magam utan meg elott a fertotlenito felhoket, kicsit sem neztek hulyenek:)

A lenyeg a lenyeg, hogy addig panikoltunk, mig nem birtuk tovabb, (mert ugye az A az siman terjed kozos pohar, wc stb. hasznalattal) es elmentunk a betegszobara, hogy mondjak meg, hogy milyenuk van, mert ugye ott van a kartonjuk. Persze a szemelyisegi jogok meg ilyenek miatt nem mondtak meg, de kiderult, hogy az okos noverkek at sem neztek a medical formokat, amiket meg otthonrol el kellett kuldeni, ezert elkezdtek osszevissza hadovalni nekunk, hogy egyik tipus sem fertozo, csak ha szexelunk a lanyokkal. Mondtam is magamban, h kva viccesek vagytok, raadasul meg hulyek is,de hat mit lehet tenni, kb. ennyiben is maradtunk. Persze az en szemelyisegi jogaim le vannak ejtve, hogy akarok-e fertozo betegekkel egyutt lakni vagy sem, de hat pusztuljon csak az europai:)amugy rohadt nagy kretenek ezek a noverkek itt, sik hulye az osszes, kiveve egy, aki hozott nekunk egy zsak cukorkat a laundryba. ot szeressuk:) Na mind1, mert Sheila a feka szakacs, Reggi felesege, valahogy megneszelte a dolgot, es mivel a ket lany a konyhan dolgozik, kb rarugta az ajtot a noverkekre, es kovetelte, hogy azonnal mondjak meg neki, hogy mi bajuk van pontosan. Persze neki is ossze-vissza hadovaltak, uh sajna a helyzet valtozatlan, fertotlenito felho elottem, fertotlenito felho utanam. Aki meg nalunk is jobban bepanikolt az Maureen, kb osszekeszitett nekem egy evre eleg municiot kulonbozo tuti mindent legyilkolo fertotlenitokbol, es sok szerencset kivant. Mar majdnem leszervezte a lanyok evakualasat a taborbol:) A masodik gazos pont, hogy ezeknek a lengyeleknek is megvan a maguk higieniai furcsasaga, mint tavaly az ukranoknak(ukran zsepi, es meg ok sertodnek meg, ha probalod rajuk tukmalni az ugymond hagyomanyosnak szamito papirzsepit). Szoval az o maniajuk, hogy a wc-be dobalnak mindenfele nem odaillo ojjektumokat(lsd. muanyag alapu noi dolog kellekeket es a tobbi, sot ha lett volna modjuk ra, meg a wc papir gurigat is beledobtaK volna.) Ja, es persze a wc papir csomagolasat is szeretik oda helyezni. Uh finom celzas keppen hoztam ma egy kisebb kukat a mosodabol, es elhelyeztem a slozi mellett. sztem vettek a lapot, mert hasznaltak. Majd megsimogatom a buksijukat erte.

Ja, persze megjottek kozben a kis rohadekok is, volt is nagy pofatlankodas a mosodaban reggel, mar alig birtam turtoztetni magam. Sajnos majdnem minden nap en vagyok a reggeli mosodas, ami azzal a hihetetlen nagy megtiszteltetessel jar, hogy nekem kell a kis mocskokat rabirnom, hogy ugyan szamoljak mar meg a budos torolkozoiket. Meg kell szamolniuk, hogy hany torcsit hoztak, es en csak ugyanannyit adhatok nekik(nemelyiknek ez kulonosen nagy szellemi kihivas...).Mondanom sem kell, hogy majd elolvadok, amikor egy kb. 20 kilos, kocos kis szoke, vekony kb 7 eves kisfiu  huzza-vonja maga utan a torcsiket, hot komasan, mert meg fel sem ebredt, es elkedi megszamolni, szepen egyenkent a kis szeplos pofikajaval. Hat halali:D Na de nem igy a ket kis cpicsa, aki ma reggel bejott. en mar lattam, hogy ez nem lesz jo. Kb 10 eves formak, nulla mell, de a melltarto mar ott fityeg rajtuk(ezek azok a melltartok, amiket kb szemellenzonek tudnek hasznalni ejszaka, a zavartalan alvas erdekeben... kegggyetlen...). Megveto pofarangatassal mintegy koszonnek, mar itt allba tudnam rugni oket. Majd mondom nekik, hogy lecci szamoljatok meg a torcsiket. Allnak es bamulnak, susmorognak valamit, es latszik, hogy azon hezitalnak, hogy most kezdjek -e beleszorni az egeszet vagy mi, mert hat otthon ezt a neger szolga csinalja, nekik ez nem divik. Mondom nekik, mert itt mar elszallt az agyam, hogy "Mi van lanyok, anyatok nem tanitott meg szamolni?"Majd megegyszer a gyengebbek kedveert elismetlem, hogy szamoljak meg es tegyek a vodorbe. Erre elkezdenek rohogni, majd szep latvanyosan kezdik a zsakbol beleszorni a vodorbe a torolkozoket. Aztan kisse felemeltem a hangomat, mikor kozoltek a kb 5 db torolkozore, hogy az 20, hogy akkor See you next time, remelem addig megtanultok szamolni, es adtam nekik ot torcsit. Persze kezdtek volna meltatlankodni, de akkorra mar olyan voros lett a fejem(rohadtul ereztem, hogy eg, mint a pokol tuze), hogy eleg ijeszto lehettem, mert mikor kb. orditva szep lassan artikulalva mondtam nekik, hogy rohadtul nem erdekel  a nyomoruk, ma mar nem lesz ebbol tobb torolkozo, es huzzanak innen, akkor elmentek. AAAAA, nem hiszem el, hogy igy el lehet rontani gyerekeket. Kegyetlen.

Ma tortent egy kis vicces tragedia is. Egyik szerencsetlen maintenance srac epp vmi huzos batyukat vitt a kis szemetek  hazahoz, es hat a verandan egy sampon folton sikerult ugy megcsusznia, hogy akkorat zanyalt, hogy sajnos most epp korhazban van. Tok vicces amugy, mert kepzeljetek el egy izmos, nagydarab sracot, aki ironikus modon aldozata lesz egy samponfoltnak, mikozben a kis hulyek csomagjait cipeli, mert azok annyi cuccot hoztak csak erre a nyarra, hogy egesz Kina szegenyei feloltozhetnenek belole. Szegeny ugy pofara esett, hogy allitolag ossze-vissza torte az arcat, verzett a szaja meg mindene. Asszem most egy darabig nem latjuk. Legkozelebb majd nyomok neki egy hatalmas Pozor!-t, ha meglatom a kozmetikai cikkekkel elarasztott haborus zonahoz kozeledni.

Tegnap lattuk a medvet is, szepen atsomfordalt a hazunk mellett levo satorhoz az erdobol, mert meglatott egy igeretes kukat. Masnap azon rohogtunk, hogy lehet, hogy nem is a medve volt, hanem Nisha, a legalabb ketszaz eves no, aki fozni tanitja a lanyokat a fine arts-ban, es allandoan egy kerettel kozlekedik, ami gurul. Abba kapaszkodik. Tenyleg olyan oreg mar, hogy egesz nap kint ul a haza elott. Eleg nehez eldonteni, hogy alszik-e vagy mit csinal, mert csak azt latod, hogy ul, es ra van borulva a gurulos keretre. Aztan mikor kozelebb mesz, latod, hogy olvas, vagy olvasna csak kozben elaludt. Szoval azon poenkodtunk, hogy lehet, hogy nem is a medvet lattuk, hanem a jo oreg Nisha-t, aki elvesztette a keretet, es epp maszott vissza a hazahoz. Fu, ez nagyon gonosz:D, de valamin rohogni is kell. Amugy iden en fogok ra mosni. Minden csutortokon kiteszi a szennyeset, es hihetetlen akkuratusan ki kell mosni, ugyelve a reszletekre, hogy pl a satornyi melltartoit es bugyinkoit is kifogastalanul, szin szerint rendezve es osszehajtogatva kell talalni neki. Tudom, mert tavaly Lilla csinalta ezt, es neha segitettem neki. De jo amugy, mert heti 10 dolcsit fizet erte:) Na most egy kicsit bubukalok, mert mindjart raborulok a laptopra, mint Nisha a jarokeretre. puszcsi

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://enkiszalltam.blog.hu/api/trackback/id/tr502117531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eesztus 2010.06.29. 09:58:59

Cuncy, ne hagyjátok annyiban a hepasokat, tök veszélyes!Az A mindenhogy para, a C és B vér és szex-el. Egy kis gyorstalpaló... no meg lenne saját szobád, ha elpucolnak. :)
Szipi-szupik a sztorik, hát még ahogy írva vannak... :) nekem meg jöhet egy magyar gyorstalpaló,pfff.

ycnucági 2010.06.29. 18:44:01

@eesztus: sajnos semmit nem tehetunk ez ellen, nem tudjuk oket kiebrudalni...Allitolag az egyik mar egeszseges, bar en nem tudtam, hogy ebbol valaha is ki lehet gyogyulni. De azert orulok, hogy legalabb nem A.juk van, mert a veren at meg foleg a szexen keresztul torteno fertozesre eleg keves eselyt latok:)Fuuu, mikor mesz Torokorszagba? biztos izgi lesz! majd ird meg holnap vagy azutan, hogy mi volt!

ycnucági 2010.06.29. 18:47:10

@eesztus: most nem tom, h az elobb elkuldte-e a valszomat, uh megegyszer: nem tudunk mit tenni, nem akarjak oket kiebrudalni, a noverkek szerint nem veszelyes, az egyik lany meg allitolag teljesen meggyogyult mar. Mondjuk nem hallottam meg, hogy ebbol ki lehet gyogyulni, de en nem ertek hozza. Azert orulok, h legalabb nem A-juk van, mert a veren es foleg szexen at terjedo fertozesre kevesebb valoszinuseget latok:) Mikor mesz Torokorszagba? Izgi lesz:) Majd irj holnap vagy holnaputan, hogy mi volt! puszcsi

boribobo 2010.07.01. 22:31:36

pffff...na ne búsulj, téged féltelek legkevésbbé, hogy elkapnál bárit - ha takkerolásról van szó, nem viccelsz!
jövő héten siófokolunk, hiányoztok:(
lesz mobilnet, szóval elvileg akkor sem tűnünk el viszont:)

virtualdog 2010.07.04. 22:50:46

Ági, marha jókat írsz, itt van minden eddigi bejegyzés erről az idei folytatott blogról kiprintelve Siófokon, de leginkább csak te voltál aktív... Tudom Annuska messze van, de legalább a Totter popsikáját rugdald el a netig néha! :) Amúgy meg írj sokat, mert nagyon klafa!!!

ycnucági 2010.07.06. 18:54:25

@Ramiz: Tomi popsija idén még lustább, mint tavaly, meg hát ugye ő keményen dolgozik, nem úgy, mint én:) most épp day off-om van, uh írok is:) jó Siófokolást, itt legalább olyan meleg van, csak nem nagyon tudunk úszni a kis újgazdag bunkók miatt, na meg a medence is fura színű...
süti beállítások módosítása