agnesasszony 2009.07.03. 23:26

Meg mindig pok

Ez alkalommal en jelentkezem, merthogy en lettem az elmult par napban az, akinek delutan 2-ig tart a munkaideje, ugyhogy raerek. Vegre!

Szoval en elvagyok, mint a befott. Reggel 6 elott kelunk Annaval, felnyaljuk a budikat, meg melyik nap mit kell eppen, es mar annyira rutinrokak lettunk, hogy delutan 2 korul vegzunk is, es csak logatjuk a labunkat. Egyebkent nagyjabol ugy nez ki egy nap, hogy 6 elott 5 perccel Anna hatodjara is felebreszt, hogy induljunk mar vegre. En 5 perc alatt osszekapom magam, es megyunk felpakolni a golfverdankra a takaritocuccokat. Elso utunk ezutan az Office-ba vezet. Anna budit pucol meg szemetest urit, en elindulok felsoporni. Kozben megvitatom az ejszaka esemenyeit Nick-kel, az angol secussal, aki este 9-tol reggel 9-ig van szolgalatban, de reggel 6-kor mar altalaban az Office-ban ul a laptopja elott, es eroteljesen kuzd az almossaggal. De trukkos a srac, mindig full hangeron hallgat zenet a youtube-on, es minden reggel mas banda vagy stilus van a teriteken. Ma reggel peldaul Scootert hallgattunk, tegnap H.I.M.-et, es kegyesen meg szokta engedni, hogy en is kerjek egy-ket szamot, amit szeretek, de szigoruan csak a tematikaba illot! Miutan nagy nehezen ra tudom venni, hogy felemelje a hatsojat az utolso sarokbol, amit az elmult fel oraban nem sikerult felsopornom, en itt vegeztem is, Anna jon a felmosassal es kesz. Ezutan jon a Lounge, ami a 2. legfontosabb takaritanivalo az Office utan, kulon kitetelek vannak, hogy hogyan es mikent kell pontosan feltakaritani. Remelem mondanom sem kell, hogy ezek a kitetelek naprol napra valtoznak attol fuggoen, hogy ki jon arra, milyen kedve van, stb. szoval baromi viccesek a sracok. A felallas ugyanaz, mint az Office-ban, es amig itt Anna felmos, addig en lemegyek, es kipucolom a budit a Waterfronton meg kiuritek par undormany oriaskukat. Amikor ezzel keszen vagyunk, mar jon is a reggeli, melynek pontos idopontja 7:30. Kaja utan irany a hegyteto! Tovabbra is gigakukakat uritunk, emellett ki kell takkerolni 4 budit az Arts and Crafts hazban, egyet a Staff Lounge-ban (ahol a net van), es vegul jon a kedvencunk, a fiuzuhanyzo...Errol inkabb nem meselek. Ekkor kb. 9 ora van. Itt jonnek az opcionalis pucolnivalok. Hetfo es csutortok az osszes fiuhaz budija, kedd es pentek az osszes lanyhaze, szerdan a headstaffok furdoit kell takaritani. A hetvege maga a mennyorszag, akkor 9-kor vegzunk. Ja, de csak delelottre. Ebed utan vegig kell menni megegyszer az osszes kozos budin, plusz az infirmary klotyoit is rendbe kell vagni, ahol a noverkek laknak. Es akkor itt tartunk most a delutan 2-nel. Kiveve ha a kedvenc helyunket, a Rechallt is fel kell soporni meg fel kell mosni... Ez a szinhaz, itt vannak a bulik meg minden, van szinpad is. Es ugy saccolnam be, hogy kb. 350-400 negyzetmeter az alapterulete, ami jobb esetben tok ures, merthogy egyetlen osszefuggo terrol beszelunk. Ha rosszabb eset forog fenn, tele van padokkal, amiket nyilvan ossze kell pakolni ahhoz, hogy fel lehessen takaritani. Es ezt a szart minden masnap fel kell nyalni... Szoval remalom.

Estenkent altalaban alszom, meg is kapom, hogy nem vagyok tarsasagi ember. Nodehat amugy sem vagyok buliarc, nemhogy felnapos budipucolas utan... Szerintem ertheto, miert szeretek este 10-kor mar inkabb az agyamban pihengetni. Foleg, hogy elkezdodtek a day-off-ok. Igy az a gyakorlat, hogy miutan vegeztem, megyek a laundry-ba, meginterjuvolom Annuskat, hogy segitsek-e, azert altalaban szoktam neki. Aztan este a kitchen-ben kell segiteni, mert ok alapjaraton is kevesen vannak, nemhogy olyankor, mikor kettot kozuluk elengednek szabadnapozni... Szoval azert nincs vege annak a munkaidonek teljesen... Es ugyebar mar csak 4 day-off left. Ha valaki tud egy jo szakszervezetet, szoljon, mert meg fogunk zakkanni.

Kepzeljetek, pletykak is vannak. Allitolag az egyik lengyel konyhas sracot ki fogjak rugni, es vasarnap jon helyette egy magyar csaj. Annuska mar annak is orulne, ha az egyik laundry-s lengyel picsat is kivagnak a francba, mert tegnap sirogorcsot meg depressziot kapott toluk, mikor meglatta, hogy amig mi day-off-on voltunk, ezek mennyi szennyest halmoztak fel ugy, hogy szart sem csinaltak. (Konkretan nem fertek be a zsakok a mosodaba, kint aztak az eson, es bent is majdnem a plafonig ert a torony...)

Ja, es meg valami: ha valakinek modja van ra, szerezze mar meg a vilag gondolom egyik legszarabb filmjet. Az a cime, hogy Apad-anyad idejojjon, es Lindsay Lohan a foszereplo. Gigafos lehet, de valaki azt mondta, hogy ebben a taborban jatszodik, es kivancsi vagyok ra.

Asszem, mara ennyi, megyek lassan vacsizni, mert ebedelni nem tudtam, valamiert nem voltam ehes. Bar szerintem ha meglatom a kajat, most is el fog menni az etvagyam. Majd meglatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://enkiszalltam.blog.hu/api/trackback/id/tr181225520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morzsi36 2009.07.04. 09:19:52

Attól tartok, láttam azt a filmet, legalábbis több alkalommal és több darabban, a TV2 szokta nyomni. Lindsay a saját ikertestvére kb. 12 évesen, és nem tud saját magáról, majd összebékíti a szülőket (mama London, papa Kalifornia). Érdekes, mikor mondtátok, hogy amerikai "úttörőtábor", ez a film jutott eszembe.
www.imdb.com/title/tt0120783/
www.youtube.com/watch?v=pai2BjIOgE0

Morzsi36 2009.07.04. 10:52:10

A filmbeli tábort valóban Camp Waldennek hívják, van tó meg hegy, de a tavat a filmben Lake Moose-nak hívják... Nézzétek azért meg, ez-e az.

annurpka 2009.07.04. 12:25:28

hű, ezt én is láttam (valami förtelmesen sz*r), bár asszem az rtl klubon, amit - sztori következik - az ortt 12 órás büntivel sújtott ma, ez eddig a rekord, az rtl pert indít, én meg szeretem az origót. vagy az indexet. már azt se tudom, hol olvastam.

annuska, kitartás, csináltam vudubabákat vattából és fonalból, csak lökd a csajok neveit, jól megszurkálom gombostűvel a hónaljukat! :)

lokkoLori 2009.07.04. 18:10:20

a Két Lotti amerikai kiadásban?

Morzsi36 2009.07.06. 13:25:18

Hahó! Megnéztétek a youtube linket, amit beraktam? A ti táborotok vagy nem a ti táborotok?

Manubaba 2009.07.08. 11:13:46

@Morzsi36: lehet, hogy nem néznek ennyire vissza a kommentek között... de mintha Skypeolás közben Anna azt említette volna, hogy nézik a videót, de ez nem az ő táboruk.

Morzsi36 2009.07.08. 12:57:21

@Manubaba: Köszi, én is beszéltem vele. Pedig vicces lett volna...
süti beállítások módosítása