Nagyon reg nem irtunk mar, tudom, de foleg azert, mert nem nagyon tortent semmi. Beleszoktunk a rutinba, es csak telt az ido. Csak par kisebb botrany volt, foleg a - ki alszik-ki marad kussban-mozog az egesz haz, ha jarsz - vonalon. Ja, meg annyira meguntuk a camp-foodot, hogy mar alih eszunk, ami az alakunknak jot tesz, de a kedvunknek annyira nem.
Szoval, az ok, hogy mast irok a legutobbi dayoffunk (tegnap). Az eddigi legjobb, es egyben legolcsobb nap, amit kint toltottunk. Nemi elotortenet, hogy az osszes (mind a 3) sofor magyar, es mindet nagyon szeretjuk. Hetfo este kiderult, hogy a 4-bol 3 "van" elment Bostonba, ezert 2 sofor elmehet dayoffra, es Agikaval ugy dontottunk, hogy csatlakozunk. az volt az otlet, hogy kolcsonzunk a tabortol egy satrat, es elmegyunk vadkempingezni. Node, nem kaptunk a tabortol satrat, szoval vettunk egyet a Walmartban. Valamint mivel egyik counselor sem volt kint aznap, kocsit is kaptunk kolcson Westontol, legtehetsegesebb magyar karomkodotol.
Olyan fel 8-kor hagytuk el a tabort (Norbi es Matyi, a driverek, Oran, meg mi Agikaval), tizre mar meg is talaltuk az idealis satorhelyet. Volt wc (bar papirt elfelejtettunk vinni), volt tuzrakohely, meg asztal is, kozvetlen a Hudson folyo partjan voltunk... mindez ingyen. A Walmartban nemi alkoholt is feltankoltunk, es a sator felallitasa utan neki is alltunk elpusztitani. Szolt a zene, dumcsiztunk, tanciztunk, minden ami kell. Oran meg vegigaludta az egeszet.
Reggel a melegre, es reszemrol a masnapossagra ebredtunk. Ejszaka nem lattuk a vizet, nade reggel. En nem vagyok egy termeszetbuzi, de ez valami fantasztikus volt. A viz derekig ert, at lehetett setalni a tuloldalra, es annyira tiszta volt, hogy  meg tudtad szamolni az szunyogcsipeseket a labfejeden. Korbe mindenhol fak, meg hegyek, es rajtunk kivul senki nem volt a kornyeken. Ott punnyadtunk egesz delelott, meg fel delutan, majd felkerekedtunk es elmentunk kajalni. Egy igazi ut melletti dinernel alltunk meg, ahol igazi (kivetelesen finom) hamburgert, hot-dogot (ki mit) ebedeltunk. Utana meg megalltunk a folyo egy masik pontjan, volt kis vizeses, meg nagy kovek, es elindultunk vissza.
Ut kozben megalltunk megint a Walmartnal, es a fiuk (hupp-hupp Barba-trukk) visszavaltottak a satrat, es visszakaptuk a penzunket... Ennyi.

4 komment

Címkék: sator dayoff

A bejegyzés trackback címe:

https://enkiszalltam.blog.hu/api/trackback/id/tr981276838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manubaba 2009.07.30. 10:56:50

Háhh :D már majdnem megkérdeztem, h mennyibe fájt a sátor, h olyan olcsón megúsztátok ezt a napot :)
Készültek képek?

lokkoLori 2009.07.30. 11:01:31

ez a sátor sztory hatalmas :D
visszájára fordul fogyasztóvédelem :D :D

ycnucági 2009.07.31. 17:54:15

De jó nektek! Zsíros lehetett sátorozni! képzeljétek, tegnapelőtt a fele dormunk elment Lake George-hoz, béreltek hajókat,leégtek, mint a szemét, de azt mondták, hogy baromi szép hely. Mennyire vagytok messze a tótól? Mi, itt a semmi közepén, sajnos nem nagyon tudunk sehova sem menni... meg sztem ha megpróbálnánk sátorozni vhol itt az erdőben, felfalna a medve is...:) Már csak két hét és találkozunk!

agnesasszony 2009.07.31. 20:55:05

Kb. 20-30 percre vagyunk kocsival a Lake George nevu varostol, sztem a to azert valamivel kozelebb van. Tenyleg nagyon szep amugy, facebookon mar vannak fent rola kepeink. Eeeees igen, mar csak 2 het. :)))
süti beállítások módosítása