ycnucági 2009.07.24. 19:03

botrany van:D

Hu, sracok. Ez am a tabori elet... Amikor kijottunk, nem gondoltam volna, hogy ennyi gazos tortenes lesz itt, es hogy ennyire Inoka jellege lesz a dolognak, sot, meg rosszabb is. A Farkas-Kis fele inkvizicio semmi sem volt a tegnap esti kommando szeru rajtauteshez kepest. Egyelore nem tudjuk, mi lesz a kovetkezmenye rank nezve, de az mar biztos, hogy egy counselorral kevesebb lesz par napon belul a taborban.

Szoval az elejerol: tegnap ugye bar nap volt, mint minden csutortokon. El is mentunk, de csak paran, mert holnap visiting day lesz, azaz jonnek a szulok, es irto sokat kell majd dolgozni, ezert a tobbiek inkabb mar elore rapihentek a dologra, nem is ok nelkul. De mi lementunk. Semmi kulonos nem volt, elvoltunk, persze egy amcsi sem jott oda hozzank baratkozni, de ezt is megszoktuk, mert hat miert is jonnenek:) Szepen haza is mentunk 11kor a busszal, eleg nyugis estenek igerkezett. Akik  itthon maradtak, elvoltak a karbantartokkal, jatszottak vmi hulye jatekot, megittak par sort, de semmi extra.( van itt egy karbantarto srac, Joe, 17 eves, es egy kicsit fogyi. Nagyon mokas, mert egesz nap napszemuvegben van, es altalaban mereven ul. De ha a kocsikrol van szo, teljesen hiperaktiv lesz, es hadonaszik, meg adja a leggazt es a legkormanyt. Tegnap veletlenul forditva fogta meg a festekszorot, es telefujta az egesz fejet barna festekkel. Viszont a napszemcsije most megmentette a szemet:)) Mivel mindenki faradt volt, csak ucsorogtunk a teraszon, mi meg Tomival be is mentunk a szobaba, ott beszelgettunk, alvashoz keszulodve. Egyszercsak elkezdtek szallingozni a counselorok, es 10 percen belul tele lett a dorm vagy 15 reszeg, hangos counselorral. Nem is birjuk a kepuket, mert hozzank sem szolnak egesz nap, de azert estenkent hivatlanul beallitanak, reszegen, hogy itt randalirozzanak nalunk, amikor szigoruan megtiltottak nekik. Lasd az elozo sztorit. Hirtelen eszeveszett rohangalas hallatszott, es mely ferfihang( ami nagyon ismeros volt, sot tulsagosan is, altalaban azt szokta nekem mondani, hogy takaritsam ki ezt, vagy mossam ki azt...szoval az altaborvezeto volt) uvoltozott, hogy Girls! Stop!, es faagak recsegese hallatszott mindenhonnan az erdobol. Par karomkodas stb., majd doromboles az ajtokon, zseblampak fenye cikazott mindenhol. Hirtelen elcsendesedett a dorm, akkor mar tudtuk, hogy a counselorok futottak az eletukert, amerre lattak, mert megjott a kommando... Amugy nagyon rutinos ven rokak ezek, marmint a counselorok, mert ahanyan voltak, annyi fele futottak az erdobe, igy a sapkas Davidnak( a legnagyobb nyalogep a fonoknel, es mindig forditva hordja a baseball sapkajat, ja es hajlamos ok nelkul allandoan napszemuveget viselni) meg  Jake Leenek, a kisfonoknek, eselye sem volt oket elkapni. Pedig ket oldalrol tamadtak a dormot, de sajnos ehhez kevesnek bizonyultak. Viszont volt egy gyerek, aki mesterfokra fejlesztette a menekulest, azon behaltunk. Na, o az, akit ki is rugnak... Tudni kell, hogy a dormunk bejarataval parhuzamosan  megy egy kis ut, viszont az ut utan erdo van, egy kb 2 meteres kisebb szakadekkal, majd leejtovel. A medve rendszeresen ott maszkal estenkent, halljuk is a teraszrol, csak nem latjuk, mivel lejjebb van.

Szoval, a mesteri menekules: a gyerek kirohant a hazunkbol, atgazolva a teraszon ulo munkatarsainkon, majd egy batmanes mozdulattal levetette magat a kis szakadekba, es gurult-gurult lefele a lejton. Majd eltunt. Mire en kimentem csak a dobbent orosz lanyokat lattam, akiknek kiult a halalfelelem az arcara. Mikor elmeseltek, hogyan, es hova ugrott le a srac, akkor mar en sem mosolyogtam. Leneztem oda a melysegbe, es tiszta szikla meg fa az egesz, szoval nehezen tudtam elkepzelni, hogy a sraccal minden teljesen rendben lesz. Mikor meg hozzatettek, hogy rohadt sokaig meg hallottak, hogy gurul lefele, majd egy nyekkenes, es egyeb medve hangok... na, akkor mar lattam magam elott a feketekeretes gyaszjelentest is. Persze a kommandosok folyamatosan kerestek, walkietalkieztak egesz este, es neha hallottam, hogy vmi medverol is beszelnek. De lemenni nem mertek eleg sokaig a sracert.

Vegul egy ora utan meg mindig nem volt meg, ezert 10 percenkent ellenoriztek a dorm osszes szobajat, wcjet, zuhanyzojat, hogy nincs-e ott megis a srac, nem jott-e vissza. Vegul mar maga a taborvezeto is feljott. Mindezen esemenyek kozben, hozzank egy budos szot nem szoltak a rajtautok, mintha ott sem lettunk volna. Csak atkutattak a szobakat, es kiontottek, ami italt talaltak, es annyi azert elhangzott, hogy ez egy gyerektabor, es holnap majd beszelunk a szabalyokrol. Most holnap van, annyit tudunk, hogy a srac el, sot egy karcolas sincs rajta, es hogy ki fogjak rugni, ja, es ezentul eloszeretettel fogjak atkutatni a dormunkat is... mondjuk amikor epp dolgozunk es nem vagyunk itt. Eleg nagy szivas, de ugy tunik, hogy minket nem rugnak ki, sot ez biztos. Mondjuk miert is tennek, az egyreszt nem erne meg nekik, meg nem a mi hibank, hogy folyton ellepnek minket a reszeg counselorok, hivatlanul...

A legfelelmetesebb az volt az  egeszben, hogy tenyleg bazi sok medve van itt, es a srac pont oda ugrott le, ahol a medve minden este maszkal, mert onnan jon fol a kukankert. Es hogy egy csomo ideig le sem mertek menni oda, meg folyton medveket emlegettek a beszelokejukbe, sot meg a biztort is idehivtak nagy lampakkal. Szoval, rendesen beindult a fantaziank, hogy vajon mi lehet a sraccal, de szerencsere meglett, es semmi baja. Amugy pont tegnap este meg is probalta J. J. leloni babzsakkal:D haha!!! a medvet, de elhibazta termeszetesen, ugyhogy nem vagyunk elorebb a dologgal. De a legviccesebb, hogy pont ez a srac a legnagyobb s**gnyaloja a taborvezetonek a counselorok kozul, mindig is ezen rohogtunk, hogy mennyire szanalmas. Ugyhogy nem is csodalom, hogy igy leugrott: biztos feltette a jo poziciojat. De hat ez sem segitett rajta, mert ket nap mulva mar uton lesz New York fele... Hozzank meg remelem mostmar nem jon tobb counselor, csak a baj van veluk. Nem okosak ezek az amcsik:), nem tudjak, hogyan kell ugyesen bulizni.

A bejegyzés trackback címe:

https://enkiszalltam.blog.hu/api/trackback/id/tr281266461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manubaba 2009.07.25. 11:03:09

a counselorok szemetek is veletek vagy csak nem vesznek észre titeket, nem szólnak hozzátok? mert ez elég nagy bunkóság, hogy hozzátok járnak át részegen, nekik nincs ilyen helyük?
amúgy ti semmit nem csináltatok, még jó hogy nem akartak kirúgni titeket!

lokkoLori 2009.07.25. 11:40:56

"A Farkas-Kis fele inkvizició"
szégyellem, de van hozzá közöm, hogy az a farok hatalmaskodott Inokán ... miattunk érzete úgy a tag hogy az szörnyű dolog, ha egy rakat részeg veszi át a tábor fölött az uralmat ... valójában ez csak neki volt rossz :)

ycnucági 2009.07.25. 23:00:07

nem szemetek velunk, csak levegonek neznek:) persze vannak kivetelek azert, de altalaban nem is koszonnek nekunk:)
hat igen. hallottam a satorfelgyujtos sztorikat Materol, rohadt gaz, de utolag megerdemelte!
Ja, es Jay Jacobs meggondolta magat, visszavette a counselort, aki ma nagy rohogve jott a dormhoz es mutogatta a haverjanak, hogy hol ugrott le...errol ennyit!
puszi nektek

virtualdog 2009.07.27. 16:08:40

A sok nyalás azért nem történt hiába! :D

boribobo 2009.07.28. 10:47:49

hello srácok-lányok, megjöttünk! történt mindenféle jóság, majd mesélünk! Nagyon köszi a levelet Annuska - Ágika, nagyon örültünk ám neki!Puszik
süti beállítások módosítása