ycnucági 2009.06.21. 22:30

tovabb tovabb...

Na! megvolt az elso melonap:) nekem kevesbe szivas, Tominak eleg nagy, de meg mindig vannak akiknek extramegagiga nagy szivas:) ok a feketemosogatok,Sef bacsi figyelo kezei alatt:) Nekem annyi a dolgom, h vegig megyek minden hazon, vagyis csak a lany hazakon, meg a playhouson,( meg az ebedlon) ami egy baromi nagy fahaz, ketszintes, es van benne biliard, tanchaz, pingpong wii meg egyeb nyalanksagok. szal, az osszes wc-t ki kell pucolnunk, raadasul, itt nem ismerik a szivacs fogalmat, vagy legalabbis vmi egeszen masra hasznaljak:) nekunk papirral kell vegigtorolni a wc-ket, ami amugy nem olvad el hooo???, meg a mosdokat is. itt nem viszik tulzasba a tisztasagot, kb raspriccelunk kettot mindenre aztan letoroljuk, es ennyi. jo moka. a masik melo meg majd a mosas lesz, ami ztan hawaii, mert csak ott kell ulni, kipakolni, bepakolni a tisztat. ezeket felvaltva fogom csinalni a heten, es persze nem egyedul, hanem egy orosz sraccal meg lannyal, meg meg 4 magyarral. tok jol elmokazunk kozben, taksizas kozben lehet pinyozni, meg biliardozni. szal rohadt nagy mazlim van. mondjuk meg nincsenek itt a kis amcsik, lehet, h a wc-k azutan nagyon karosak lesznek...hallottam sztorikat:) Tegnap meg nagyon durva volt, osszhivtak minket meg az amcsi staffot a playhouse-ba, ahol vegig kellett hallgatni egy csopogos beszedet, h ez a tabor mekkora jo, meg, h itt frendship-ek kotodnek forever, meg magabiztossag, meg barmire kepesek vagyunk, meg blablaablaaa! majdnem elsirtuk magunkat, annyira szanalmas volt:) De ezt telleg komolyan gondoljak, nem viccelnek! aztan jol megszivattak minket, mindenfele csapatjatekokat kellett csinalni. a legdurvabb az volt, h be kellett dobnunk a cipoinket a terem kozepere(150 emberet!!!) es aztan csapatokban voltunk, es egyszerre mindenkinek ra kellett vetnie magat a cipokupacra, es megkeresnie a sajat cipoit. aza csapat nyert, amelyik leghamarabb megtalalta a tagok cipoit. gondolhatjatok, h mennyire elveztuk... raadusul az amerikai foci sem az erossegunk, uh a nagy hatsoktol azt hiszitek odafertunk a cipoinkhez?! bakker... milyen szag volt ott... raadusul ezek az amerikaiak nem nagy uriemberek, nem kimeltek senkit. uh szepen megvartuk, mig vegeztek, oromkodtek magukon, aztan osszeszedtuk a cipoinket. jajj de jo moka volt. a kajan meg mindig kivagyok, folyamatosan tomnek minket. ez a csapatbigyo is este 10 korul volt, es utana meg fagyiztattak meg minden.

Amugy tok poen, vannak itt mindenfele kva aranyos allatok(ala dzsozi), pl kis csikos mokusok( chipmunk:), csak, h menozzek),de abbol rohadt sok, most is befutott egy a hazba, meg gekkok, meg sok sok balu az erdoben:) de balut meg nem lattam, majd fogok! na mara enni lassan megyunk kajalni, mert meg csak ket oraja ettunk...nehogy ehen halljunk:D amugy lehet lopni a konyharol ennivalot, de asszem ilyen korulmenyek kozt erre nem lesz szukseg!

Manu: elore kifizette a tabor a szallast, csak kaptunk rola szamlat, onnan tom, h $40 volt. Szaki: feltetlenul veszunk neked Obama Condomot, mert ahogy a feka mondta az utcan: Obaaamaa condoms, cheeeeaper than pregnancy!

pusz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://enkiszalltam.blog.hu/api/trackback/id/tr771199792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

virtualdog 2009.06.21. 22:50:04

Imádjuk a bejegyzéseidet ycnuC ne hagyd abba!!! :D Főleg a cipős részen röhögtünk könnyeket. De azért Andris derék unokaöcsikéjét is rugdosd majd néha a gép elé seggileg, hogy halljunk a konyhai szívatásokról.

Bori & Andris

PS. Andris üzeni - nem minden rosszmájúság és gecmó cinikus vigyor kísérete nélkül -, hogy az amcsi étrendnek köszönhetően min 5-6 kilót fel fogsz szedni, szóval ruhavásárlásnál gondolj erre!!! >:D (Nyugi csak paráztatunk.)

PS.2. (Igazából nem.)

Manubaba 2009.06.22. 00:00:27

Köszi :)... Az eddigi beszámolók alapján ebbe a táborba jobban vágynék... Eddig csak jókat írtatok :D... A kajáláshoz meg csak annyit, hogy mindenből csak keveset... ha a felhízlalás lenne a céljuk :P

szakker 2009.06.22. 03:31:13

köszi ági! :)

tényleg: hilary clintonos nincs? :D
süti beállítások módosítása