annuska 2009.06.19. 03:13

Meselek

Na, mindenki vagyik a reszletes beszamolora, tessek itt van:

En nem izgultam. Tok nyugodtan indultam el, es nyugodt voltam egeszen addig, mig Bori nem kozolte a repter fele a kocsiban, hogy Agika ideges. Na ettol kicsit beparaztam, mert ha Agika mar indulas elott ideges, mi lesz velem harom honap alatt... De vaklarma volt, minden siman ment. A repules ki....ott unalamas volt, filmet neztunk, ettunk, ittunk, ittunk, filmet neztunk, ettunk, es meg mindig az Atlanti ocean felenel se jartunk. Ja, es vegig olyan kod volt, hogy a latvany teljesen kimaradt. Elkezdtunk ereszkedni 12 km magassagbol, es kb 100 meterrel a fold folott keztunk el kilatni a gepbol. Szoval kimaradt a hires "meglatod a repulobol a Szabadsagszobrot elmeny".
Egeszen estig el se hittem hogy New Yorkban vagyok, mert egyszeruen sehol nem jartunk, ami egyertelmuen bizonyitotta volna. Na mindegy, szoval megneztuk a Times Square-t, ami mint a kepen is lathattatok, nagyon durva. Ott volt az, hogy rajottem, hogy mi van. Hogy en valoban ott allok, ahol a filmekben allnak, hogy az egesz nem kamu.
Masnap reggel elindultunk a vonathoz, ahol Anna es Szilvi kisse eltevedtek, idegeskedtunk, telefonaltunk, smseztunk, es vegul fel oraval a vonat indulasa elott megtalaltuk egymast. A vonat kenyelmesebb volt mint a repulogep, igaz nem adtak kajat... A taborba estelfele ertunk ide, meg alig voltak emberek (nem is tudom, minek kellett ilyen koran jonnunk).
Mar masnap elkeztunk dolgozni, mivel egyik mosogep sem mukodott (annyival azert nem fejlettebb orszag, itt is elromlanak a dolgok), mi is takaritottunk. Az osszes hazat. Mindet. (Aztan Agikaek fejeztek be, mikor mi vegre elkezdhettunk mosni.)

Annyian vagyunk, hogy az valami hihetetlen kb 250-300 gyerek jon, es erre vagyunk olyan 150en. Nagyon durva. Es mindenki megallas nelkul azt kerdezgeti, hogy vagyunk, es mi van velunk. Naponta tobbszor. Es mi mindig jol vagyunk. Es ok is. Durva, mi?
Egyebkent meg mindenki nagyon aranyos, eddig osszebaratkoztunk az izraeli fiukkal (ooo), nehany amerikai sraccal, egy angol es egy mexikoi lannyal. De ez meg nem eleg :) (Apro uzenet Agieknak: az angol es a mexikoi lany az irodan dolgozik, szoval ha nem is jutunk hozza a staffnak szant gepekhez, ok azt mondtak segitenek nekunk mindent lefoglalni onnan.) Ja, a mi az Agi, Anna es Anna, nem csak ketten :)
Mindenki rakattant a magyar karomkodasokra, mindenhonnan repkednek a vazzek, a buzik, a kocsogok, es meg sorolhatnam, szoval mi sem igazan karomkodhatunk, mert mindenki erti. Ragyujtani se nagyon lehet, mert a bejarat nagyon szem elott van, de sotetben fel lehet menni hatra, hogy meglegyen a napi egy nehogy megkattanjak cigi.
A varosban meg nem jartunk, mert nem volt meg day off, de valamelyik nap elvittek a walmartba (amit kb ugy jelentettek be, mintha valami hatalmas helyi latvanyossagot mennenk megnezni). Ott vettem a napszemcsit, meg zoknit, meg ragot, meg csokit... Tenyleg minden sokkal olcsobb. Egy nagy 2,5 literes kola 1 dollar, 5 par zokni 5 dollar, a napszemcsim 12 dollar... Nagyon durva.

Egyelore ennyi jut eszembe, ha van meg kerdes szivesen valaszolok. Addig is puszi mindenkinek. Egyelore nem kerulget a honvagy, csak ilyenkor, amikor irok, es tudom, hogy el fogjatok olvasni. Lehet, hogy ezert nem irok tul sokat. Na pa!
 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://enkiszalltam.blog.hu/api/trackback/id/tr101194682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lokkoLori 2009.06.19. 12:37:15

magyarul káromkodó izraeli :)
egyszer már láttam hasonlót és leborultam tőle a széktől :D
annál talán csak az volt, jobb amikor Alba barát seggrészegen fennhangon kezdett románul káromkodni :D ez az egyenes út a nóbeldíjhoz kéremszépen ...

annurpka 2009.06.19. 23:58:07

próbáld ki, milyen fejet vágnak, ha azt válaszolod, hogy nem, k***ra nem. aztán fotózd le! :D puszi, Annuska, örülök, hogy írtál, ennyit

lokkoLori 2009.06.20. 14:55:04

persze magyarul mondd hogy Kúrrrvára nem ... csak hogy tanuljanak, mint ezek itt:
www.youtube.com/watch?v=a56Se27v0aE
süti beállítások módosítása