Már ígértem, hogy írok a két angolai srácról. Nevük: Alfredo Ngololo és Aussinio Calado. Nem is tudom, hogy fejezzem ki, de ezek valahogy megfoghatatlanok. És nem olyan értelemben, hogy nem lehet hozzájuk érni, vagy nem lehet őket utolérni ha futnak, mert afrikában sok az oroszlánJ, hanem mert egyszerűen ezek tipikus fekete pákók. Mindkettő perverz, szerencsére Calado nem nagyon tud angolul, viszont Alfredo annál inkább. Alfredo emiatt sokkal jobban meg tudja nekünk mutatni fekete pákóságát. Természetesen már egy hete azt magyarázza nekünk, hogy ’ám á hásztlá(hustler) bébá, ju nóóó, jo má bébá, bi má bébá, ám á hásztlá’. Meg is kértük, hogy mondja már el, mi a hustlerség lényege,majd a hustlerség kimeríthetetlen tárházából arra jutott(és egy hete mondom, hogy ezt magyarázzaJ), hogy hát mindent ki próbál, vakmerő, carpe diem feeling, veszély és egyéb szexuális utalások. Persze közben ezek úgy félnek a medvétől, mint eddig senki más, amit nem igazán értek, mert eleve afrikaiak, és ráadásul Oroszországban tanulnak, ahol tuti van medve. (Még Alfredo szokta mondani, hogy mi egy fucking dangerous helyen vagyunk, és hogy this is not America, meeeen’, ju nó wát ám széjin... meg hogy ez egy dzsungel, ahol vagyunk. Kicsit tombol bennük az afro paraJ .)Azért remélem érzitek a már már zavaróan internacionális jellegüket...
Szóval Calado a csöndes gyilkos, mert nem nagyon beszél, inkább mutogat, és ez elég ijesztő, főleg amikor csajozni próbál kézjelekkel, Alfredo meg a hustler, akinek mindenki a bébájaJAmi még ijesztő velük kapcsolatban, hogy villog a szemük, mint a frász, mert olyan sötétek, hogy Shaa hozzájuk képest egy vörös hajú, szeplős kislányJ. Tegnap éjjel el is ment a két dzsungelharcosunk Shahoz füvezni, gondoltam megvárom őket, mert kiváncsi voltam, milyenek betépázva, hátha röhögök egy jót. Meg is jöttek egy idő után, mi meg épp a teraszon ettük a rántott csirkét, amit Tomiék csórtak a konyháról. Alfredoban felerősödött a dzsungel para, és egész végig a fuckin dangerous erdőt fürkészte zseblámpával, miközben a másik kezével össze-vissza túrta a csirkénket. El is ment az étvágyam egy kisssé, mondtam is Tominak, hogy valami olyan csirkét adjon nekem, amit nem túrt össze ez a vademberJ
 
Aztán Alfredo focizás közben elesett és kiment a válla, ezért kórházba vitték, és másnap még egész nap a gyengélkedőben volt bedrogozva. Mesélte is, hogy milyen jó volt, fucking high volt egész nap, és még a nővérke arcát sem látta, aki ott tapogatta. Persze gondolom azért kapott az alkalmon, és végigcsöcsörészte a nővérkét, nem is ő lenne, ha nem. Kivéve, ha Dzsabba istápolta. Úristen, megint van egy Dzsabbánk, most a nővérkék közt. Akkora grabális állat, hogy külön asztal kéne neki a dining-hallban, és daru sem ártana, hogy felrakja azon a pár lépcsőn, ami az infirmary-be vezet. Illetve a klasszikus, ha meglátnám a tónál napozni, tuti, hogy hívnám a grínpíszeseket, hogy markolóval tegyék vissza Willie-t a tóba. Egyelőre ennyi a fekákról, még írni is fárasztó róluk, inkább majd rakok be képeket, van egy két díjnyertes. Jaaa, és persze a lányok seggének fogdosása náluk alap, ezt bizonyítja a tegnapi bar night is. Amúgy Alfredo volt, aki zaklatott múltkor, mikor próbáltam írni. És még egy: imádják kérdezni a lányokat, hogy mikor akarnak már férjhezmenni, és hány gyereket szeretnének. Ha esetleg valaki erre azt válaszolná, hogy hát majd később és max HÁROM! akkor, felháborodnak, hogy mi ez a hozzáálllás. Tipikusan olyanok, akik eladnának bárkit pár kecskéértJ
 
A lámák
 Idén egyértelműen a lengyel srácok érdemlik ki ezt a megtisztelő címet. Szerencsésnek érzem magam, mert az egyik lámával együtt is dolgozom. A lámák lámája Michael, ő is leírhatatlan. Nagydarab, magas, bamba, és mindig le van maradva 2-3 körrel a beszélgetésben. Hihetetlen. Angolul sem nagyon szólal meg, és elég uncsi is, uh tök jó vele dolgozni...:) A szája is állandóan tátva van és kidülledő nagy barna szemei elmerengnek a távolban. Ha lenne nálam zoo csemege tuti megetetném véletlenül.:) A másik Klicskó kinézetű srác Martin, de mi csak Martinának vagy Serena Williamsnek hívjuk. Utóbbi azért mert imád teniszezni, az előbbi meg azért, mert egyszer kosarazáskor a lány csapatot erősítette. Amúgy pont olyan, mint egy jóllakott óvodás, szőke, kis grüberlivel az arcán és  állandóan vigyorog meg alszik. Emellett pedig a tökig felhúzott fehér zokni és fekete plasztik papucs kombót nyomja.:) szerintem nagyon cuki, én bírom, de a többiek annyira nem. Mondjuk rohadt lusta, de ez érthető, hiszen ebéd után a 4 éveseknek jár egy kis szunya. Most is épp elment itt az ablak előtt,szakadok is a röhögéstől. De most elszánt feje volt, sztem a konyhába tartott éppen, hogy hozzon egy kis dzsúzt, de csak is epresetJ. Csak hogy jobban el tudjátok képzelni, pont olyan, mint a spongyabobban Patrick, amikor Tunya barátságáért küzdenek Bobbal, és Patrick mindig próbálja előbb odatartani a poharát:) a szódáért. És még a feje is olyan. Amúgy az összes lengyel srác tök ovis.
Van még Tom, aki nem olyan grabális lengyel mint Martin és Mike, ő soványabb és alacsonyabb is. Persze ő is velem dolgozik a mosodában. Ő már nem olyan bamba, lehet, hogy ez a testalkatából is adódik, cserébe viszont gonoszkodó és jófej, pont mint én. Neki itt van a barátnője is, Asia/Joana, aki tök szép, de egy igazi boszorka, és terrorban tartja a féltékenykedésével Tom-ot, aki erre még rátesz soksztor egy lapáttal. Még nem volt olyan este, hogy a csaj ne sértődött volna be valamin, és nem húzott volna el aludni. Múltkor kettesben voltunk esti mosodán Tommal, mondanom sem kell, hogy Asia vagy ötször jött be csekkolni minket, magával hordozván hűséges apródját, Magdát, mintegy erősítésként.(Magda egy elég kretén idióta lengyel lány). Én nem értettem, hogy miről beszélnek, csak a hangsúlyból meg a szemvillanásokból gondoltam, hogy Tom kapott megint egy kiadósat. Kérdeztem is tőle, mikor végre elmentek, hogy ez mi volt, és mondta, hogy féltékeny a csaj, hogy itt együtt dolgozunk kettesben. Na, én mondom, kiszálltam innentől... Persze a két láma lengyel meg állandóan szívatja a csajt, hogy ’Tom meg Ági kettesben vannak a mosodában, nyanyanyaaaa’, szóval mondom, hogy elég idióták ezekJ. Ez van, most mennem kell, majd rakok fel hamarost képeket, meg írok a BOOM BOOM ROOM REOPENING PARTYról, ahogy Peti mondaná, amire nem is nagyon emlékszem, úgyhogy jó leszJ

A bejegyzés trackback címe:

https://enkiszalltam.blog.hu/api/trackback/id/tr612134187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eesztus 2010.07.07. 09:52:30

Elovastam! :) Nevettem! :) Jó vagy! :) Skype? Sikerült leboltolni, és holnap elhúzunk a tengerhez 4 napra, de hétfő/ kedd okés.
Írj mailt majd! Várjuk a fotókat!

virtualdog 2010.07.08. 15:38:19

Marha jóóóóóól írsz ícnuc! :DDD Csak rengeteg a helyesírási hiba, no de sebaj, nem szenyázok, mert a végén még nem írsz többet nekünk. No de mi van a konyhán???!?! Szegény Tomi szétmelózza magát, aztán nincs ereje írni egyet? üzenem neki hogy meg vagyok sértődve abszolút! :D Ír-e Betli zenéket? Küldjek foscsi minőségben felvett mp3 szám-alapokat vagy úgysincs ideje/energiája?

Csak hogy meséljek itthoni történésekről is:
- Rájöttem, hogy többet nem lesz koncertszervezőnk egyáltalán.
- Rájöttem, hogy egyre kevesebb az esély, hogy ki lesz keverve a Betli CD, de legalább pár félkész számot kizsaroltunk már a Haliból.
- Rájöttem, hogy lehet, hogy maradok PhD-zni egyetemen, de ha igen, akkor nem a BME-n, hanem az ELTE fizikán (pontosabban Biofizikán vagy min, ilyen evolúciós faszság), Mazsi reakciója: nem kell még egy Enys!!! :D na de az iparban még hamarabb összezúznák kicsiny lelkemet, sajna.
- Istentelen nagy gitárcsászár leszek szeptemberre, meg nyilván a Mazzser is, úgyhogy Tomikám kösd fel a gatyád! :DDD (Bár úgysem olvasod ezt.)
- Végre sikerült beszélnünk Taisz Annuskával, a Nusit meg 1-2x Gmail chat-en elcsíptük. Igyekszünk ezentúl legalább az egyik gépen fent lenni Gmail chat-en és/vagy Skype-on.

Kábé ennyi.

Stay Sharp!

ycnucági 2010.07.09. 23:09:15

@Ramiz: na, melyekre gondolsz?mmint helyesírási hiba??? mindjárt sírok:) pedig igyekszem, csak ezt is háromszor kellett megírnom, mire végre ki tudtam ide tenni... phd?király! de hogy jött ez a biofizikus??? valamikor velem is skype-oljatok már! ja, és sajnálom a káoszt a zenekarban:( puszi
süti beállítások módosítása