annuska 2009.06.27. 22:16

Elunk meg

Tudjuk, hogy reg nem irtunk, de annyira szar a net, hogy eddig nem vallaltam be a kuzdelmet. Mar egy csomo emberrel beszeltem, meseltem ezt-azt, de mindenki zaklasson nyugodtan, orulunk minden pletykanak.
Meselek en is az emberekrol. Eddig 2 magyar lannyal dolgoztam a mosodan, de tegnap lecsereltek oket ket lengyel lanyra, akik szarul dolgoztak a konyhan. Nem is baj, mert a ket magyarral mar nem voltunk tul joban. Megbeszeltunk valamit, majd en voltam a kocsog, mert aszeritn cselekedtem... Na mindegy. A lengyel lanyok ararnyosak, az meg meg nem derult ki, hogy dolgozni fognak-e normalisan.
Van meg Anna, akivel Agi dolgozik. Ot nagyon szeretjuk, aranyos. Agival folyton egyutt hisztiznek, hogy ez milyen szar, meg az milyen szar. Szerintem amugy semmi nem szar, jol erzem magam, minden oke. Na jo, azert jobban ereznem magam mondjuk Siofokon, korulveve hideg sorrel.
A soforsracok is mind magyarok, es jofejek is. Norbi humora farasztobb mint Szaki meg Zoltan egyuttveve (azzal a kulonbseggel, hogy o vicces). Tegnap neztunk valami fos filmet, de semmit nem ertettunk belole, mert vegigrohogtuk az egeszet. Az izraeli sracok, Oran es Haim a security (ertsd: egesz nap ulnek a kapu elott es nem csinalnak semmit). Oket is nagyon birjuk, bar Haimnak van egy eros pszichopata tomeggyilkos beutese. Abszolut nem tud vesziteni, mindenen hisztizik, es neha eleg ijeszto. De jo arc. Joban vagyunk meg Clare-rel (aki angol) es Monica-val (aki mexikoi-amerikai), akik az irodan dolgoznak. Ja, meg Nick-kel a 2 meter magar 50es labu, kisse kattant angol fosecurityssel, aki tegnap ugy megcsikizte Agit, hogy most lila foltokkal van tele.
Az amerikaiak elegge lefosnak minket. Az etkezo bejaratanal van egy pad, ahova le szoktunk ulni eves utan emeszteni, eleinte probaltunk koszonni a kijovoknek. Mar nem. De nem para, mert igy is van eleg jofej, szoval lefosom.
Most valoszinuleg megint nem fogok irni egy darabig (majd Agi), mert csutortokon jottek meg a gyerekek, szoval nehany napon belul elkezd aradni a szennyes, es utana meg sem all nyar vegeig.
(Amugy nagyon varjuk a day-offot szerdan, mert a repulo ota nem ittunk egy kortyot se, remelhetoleg aznap tortennek izgalmasabb dolgok, amiket majd meselhetunk.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://enkiszalltam.blog.hu/api/trackback/id/tr761212602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

virtualdog 2009.07.05. 20:04:21

Az amerikaiak minket is leszartak... :)
süti beállítások módosítása